Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Do Healthy Foods Cost More? It Depends on How You Measure the Cost
Autores:  Carlson, Andrea
Frazao, Elizabeth
Data:  2010-04-29
Ano:  2010
Palavras-chave:  Cost of healthy foods
Whole grains
Fruits
Vegetables
Energy cost
Edible weight cost
Standard portion cost
Food cost
Prices
NHANES
PED
Consumer/Household Economics
Demand and Price Analysis
Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Resumo:  Replaced with revised version of poster 07/22/10.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://purl.umn.edu/61014
Relação:  Agricultural and Applied Economics Association>2010 Annual Meeting, July 25-27, 2010, Denver, Colorado
Selected Poster
10635
Formato:  2
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional